Sposób przygotowania

Filety śledziowe przepłukać w zimnej wodzie, osuszyć i pokroić w drobną kosteczkę.
Cebulę drobno posiekać i albo lekko wymoczyć w lodowatej wodzie, albo zasypać odrobiną cukru aż puści sok.
Natkę pietruszki posiekać, ogórek pokroić w kostkę.
Wszystko wymieszać i skropić oliwą i wyłożyć na dwa listki sałaty lodowej.
Jajko ugotować na pół twardo, przekroić na pół, położyć na sałatce.
Posypać czarnym lub czerwonym pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    smaczne danie
  • 1
    1
    Opublikowano

    Ola1984

    Fajna forma podania w jadalnej "miseczce" :)
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Lubię śledzie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kloruś

    apetycznie! zjadłabym :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetna sałatka
  • 0
    karlowicz-agnieszka
    Opublikowano

    agaK.

    Podanie bardzo mi się podoba.
  • 0
    original
    Opublikowano

    AZgotuj

    pięknie podana!:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !