Sposób przygotowania

Z oczyszczonej i rozdrobnionej włoszczyzny ugotować wywar, sporządzić zawiesinę z mąki i mleka, rozprowadzić gorącym wywarem, dodać do wrzącej zupy. Z cytryny wycisnąć sok i dodać do zupy. Posypać natką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    odważne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej,a co na to cytryna?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    samo zdrowie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    takiej nigdy jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !