Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane boczkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20 sztuk
cebula 1 sztuka
boczek wędzony 30 dag
dowolne wędliny 10 dag
sól
pieprz
ser żółty 10 (ostry)

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane boczkiem

Pieczarki obieramy i usuwamy trzonki. Kapelusze obgotowujemy około 5-7 minut. Cebulę, trzonki, wędliny. boczek delikatnie podsmażamy i farszem nadziewamy kapelusze pieczarek, doprawiany do smaku. Posypujemy startym serem żółtym. Zapiekamy około 30 minut w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 28.12.2011 20:46
pychota
Gosia32
Gosia32 20.03.2011 19:12
mniam;]
Misiek1 28.08.2010 16:25
Fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak