Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KUTIA

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rodzynki 100 g
cukier 500 g
miód 4 łyżki
pszenica 200 g
mak 300 g
orzechy włoskie 100 mielone

Przepis i sposób przygotowania na: KUTIA

Pszenicę ugotować do miękkości. Mak z cukrem zemleć na maszynce, dodać orzechy włoskie, miód, rodzynki i połączyć z ugotowaną pszenicą. Całość dokładnie wymieszać. Wstawić do chłodnego miejsca

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak