Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowo warzywna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg półtłusty 50 gram
jogurt naturalny 1 łyżka
marchewka ugotowana 10 cm
seler korzeniowy gotowany malutki kawałek
pietruszka gotowana 3-4 cm

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowo warzywna

Do kielicha blendera wrzucić twaróg i jogurt. Ugotowane wcześniej warzywa wkroić do twarogu. Wszystko dokładnie zblendować na gładką masę. Podawać samą lub jako dodatek do pieczywa. Super komponuje się z plasterkiem pomidora bez skórki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cookingangelika 27.03.2017 11:41
fajne urozmaicenie wsrod past :)
slodkieniebo 21.03.2017 09:23
Pyszna pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak