Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pomidorowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bulion warzywny 2 l
makaron nitki 20 dag
przecier pomidorowy 1 mały słoiczek
mąka 1 łyżka
śmietana 3 łyżki
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
pieprz
włoszczyzna 0,5 (krojona w paski)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa

Na gotujący się bulion wrzucamy włoszczyznę. Gotujemy aż warzywa będą miękkie. Dodajemy przecier pomidorowy. Zaprawiamy mąką i śmietaną, dodajemy ugotowany makaron, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak