Sposób przygotowania

Cebulkę obrać , posiekać, udusić na patelni. Wątróbkę moczyć w mleku przez kilka godzin, zdjąć błonę, pokroić na kawałki. Usmażyć na patelni, podlac wodą, dusić do miękkości, dodać cebulą, doprawić do smaku. Podawać z ziemniakami i ogórkiem kiszonym. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Ja bym chyba nie mogła zjeść sarny... :-(
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    z sarny jeszcze nie jadłam wątróbki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    ja tez bym chyba nie byla w stanie :(
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    jadłam i jest dobra:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    nigdy nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !