Sposób przygotowania

Mieso kroimy w plastry,nie za grube.Rozbijamy lekko tluczkiem do miesa i obsypujemy przyprawa.Obsmazamy na niewielkiej ilosci oleju po czym zalewamy szklanką goracej wody.Przykrywamy i dusimy na małym ogniu.Co jakis czas uzupelniamy odparowny płyn.Wrzucamy do powstałego sosu kostke pieczeniową i zageszczamy łyżką mąki wymieszana ze smietanką.Dokładnie rozprowadzamy i chwilkę jeszcze podgrzewamy.Podajemy z surówką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie i są smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    I obiad gotowy
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    uwielbiam to danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    uwielbiam to danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    mogłabym je jeść codziennie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Amira

    uwielbiam bitki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    uwielbiam bitki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię takie mięska.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !