Sposób przygotowania

W rondlu rozgrzać masło, włożyć pomidory i dusić ok pół godziny. Dodać obraną cebulę, włoszczyznę, papryczkę chilli, podlać 2 szklankami wody jeszcze chwilę gotować. Wlać pół szklanki wina, dodać listek laurowy, przykryć i gotować około 15 minut. Przetrzeć zupę przez gęste sitko, dodać jagody jałowca, zagotować, doprawić do smaku, posypać estragonem.
Na talerzu dodać śmietanę.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    coś dla mojego męża
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pomidorowa- poezja smaku
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo lubię pomidorową
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pysznie wygląda;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !