Sposób przygotowania

Bakłażana pokroić w cienkie plastry, oprószyć solą i odstawić na 30 minut. Następnie osusz go na ręcznikach papierowych i usmaż na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu przełóż ponownie na ręczniki, aby usunąć nadmiar tłuszczu. Bakłażana ułóż na talerzykach, udekoruj plasterkami pomidora koktajlowego i listkami sałaty.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !