Sposób przygotowania

Ananasa obrać ze skóry,pokroić w krążki,wyciąć zrewniały środek.Krążki pokroić w kostkę.Mleko wylać z puszki do rondla z grubym dnem i gotować około 30 minut(aż mleko zgęstnieje,ale będzie jeszcze lejące),dodać łyżkę masła i zdjąć z ognia.Dodać 4 łyżki kokosu i likier Malibu i dokładnie wymieszać.Słonecznik uprażyć na suchej patelni.Pod koniec prażenia dodać 2 łyżki kokosu.Do pucharków włożyć kostki ananasa,polać sosem Malibu i posypać słonecznikiem z kokosem.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ślinka cieknie,malibu mniam ale słonecznik bym pominęła:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Świetny pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super:)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zaszalałaś Eli! Pyszności!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zaszalałaś Eli! Pyszności!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !