Sposób przygotowania

Przygotuj ciasto z jajka, mąki, mleka, wody i cukru waniliowego i usmaż cienkie naleśniki. Jabłka obierz, pokrój na kawałki. W garnku zagotuj 2 łyżki wody z cukrem, wrzuć jabłka i gotuj do miękkości. Gdy owoce będą miękkie dodaj cynamon i zmiksuj blenderem. Naleśniki zwijaj według uznania, do środka nakładaj nadzienie z jabłek.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    apetycznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Od dawna chodzą za mną naleśniki:) Chyba w końcu będę musiała je zrobić;):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !