Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z indyka z piekarnika

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 1 Kg
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat 2 łyżeczki
Czosnek suszony Prymat 1 szczypta
Majeranek suszony Prymat 1 łyźeczka

Porada

Może być elementem obiadu, ale także rewelacyjnie smakuje wysuszone na kanapki.

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z indyka z piekarnika

Wszystkie przyprawy wymieszać ze sobą. Pierś z indyka w kawałku natrzeć przyprawami. Odstawić do lodówki na 2 godziny. Przełożyć do worka do pieczenia. Pięć około 50 minut w temperaturze 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 16.03.2017 10:39
na pewno dobrze smakuje
Kikiriki 14.02.2017 16:17
Uwielbiam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak