Sposób przygotowania

Bakłażana umyć, pokroić w plastry ok 1 cm grubości.Nasolić w naczyniu i zostawić na pół godziny.Po tym czasie umyć i osuszyć.Powinny puścić sok. Bakłażany doprawić, natrzeć świeżo wyciśniętym czosnkiem i skropić oliwą. Grillować,az będą miękkie.Smacznego.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wszyscy robią może i ja zrobię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo dobre :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ja jakość nie mam szczęścia i mi nigdy nie udają się
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ja jakość nie mam szczęścia i mi nigdy nie udają się
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !