Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem tortowy czekoladowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

125 gram masła
1/2 kostki \"Palmy\" lub \"Kasi\"
4 czubate łyżki cukru
cukier waniliowy
2 gorzkie czekolady
1/2 kieliszka wódki
jajko 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Krem tortowy czekoladowy

Jajka, cukier i cukier waniliowy ubić na parze, dodać (po jednej łyżce) do zmiksowanego masła z margaryną, połączyć ze stopioną gorzką czekoladą i wódką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka191 06.09.2010 17:50
pychotaaaa
pauluna
pauluna 05.09.2010 10:27
tez taki robie
Monika193
Monika193 30.08.2010 21:32
bomba kalorii, ale pyszna bomba
plocia 30.08.2010 15:46
dobry do ciast a lepszy niż kupny z paczki
RenataZ-et 30.08.2010 15:35
wspaniały do ciast
iwa643 30.08.2010 13:32
wspaniały napewno
marzencia2007 30.08.2010 13:09
faktycznie tradycyjny ale dobry! :)
kamilaj 29.08.2010 19:34
dość tradycyjny ale pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak