Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Składniki na ciasto dokładnie wymieszać. Wyłożyć do nasmarowanej tortownicy i piec ok. 20 minut w temp. 180 stopni. W tym czasie zagnieść wszystkie składniki na kruszonkę. Umyte i wydrylowane wiśnie ułożyć na podpieczonym spodzie i posypać kruszonką. Piec ok. 50 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Mniam mniam
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    Pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobry placek nie jest zły
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Na pewno pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    samczy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne ciacho, do kawki jak znalazł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !