Sposób przygotowania

Bakłażana myjemy i kroimy w plastry o grubości max 1 cm. Smarujemy z obu stron olejem i posypujemy za'atarem i solą. Grillujemy do zrumienienia. Na koniec posypujemy rozdrobnionymi i podprażonymi orzechami ziemnymi i liśćmi mięty.

Komentarze

  • 0
    jablkoo
    Opublikowano

    marzut

    Uwielbiam takie dania
  • 0
    karlowicz-agnieszka
    Opublikowano

    agaK.

    Wyglądają fajnie, nie próbowałam sama robić- jeszcze;)
  • 0
    gotowanie-na-parze
    Opublikowano

    ilka01

    uwielbiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam bakłażana z grilla
  • 0
    10577136_10152516425845600_7674907199354075130_n
    Opublikowano

    cookingangelika

    uwielbiam bakłazan w takim wydaniu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !