Sposób przygotowania

Rozdrobniony czosnek mieszamy z resztą składników (poza kiełbaskami). Jeżeli marynata jest za gęsta, możecie dolać więcej wody. Kiełbaski nacinamy, zalewamy marynatą, wkładamy do lodówki na przynajmniej 12 godzin. Grillujemy na średnim ogniu, do zrumienienia, od czasu do czasu smarując je pozostałą marynatą.

Komentarze

  • 0
    img_0554
    Opublikowano

    Marcepanowy kącik

    Smak lata :)
  • 0
    kkk-004-2
    Opublikowano

    Futka

    Ale aromatyczne pyszności! <3
  • 0
    ania
    Opublikowano

    anka1988

    fajne kiełbaski
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !