Sposób przygotowania

• cukinie zetrzeć na tarce o dużych oczkach,
• połączyć z mięsem, jajkiem, bułką tartą, posiekanymi listkami mięty i przyprawami, wymieszać,
• mąkę i sezam wsypać na talerz, wymieszać,
• formować małe kotleciki z masy mięsnej, obtaczać w mące i sezamie,
• smażyć na złoty kolor,
• podawać z pomidorkami, polane olejem sezamowym

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Nudne mielone zamienione w delicje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe.........
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawy sposób podania.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    bajka
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !