Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pstrąga dokładnie myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym.Skórę delikatnie nacinamy ostrym nożem tworząc charakterystyczną kratkę.Skrapiamy delikatnie cytryną skórę i wewnątrz.Solą i grubo zmielonym pieprzem nacieramy skórę ryby i oprószamy jej środek.


Komentarze

  • 0
    received_1208638852592767
    Opublikowano

    Konczi

    najlepsza rybka :)
  • 0
    karlowicz-agnieszka
    Opublikowano

    agaK.

    Oj, pyszniutki:)
  • 0
    gotowanie-na-parze
    Opublikowano

    ilka01

    pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Barbara13

    Uwielbiam taką rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !