Sposób przygotowania

Jajka zmiksować, doprawić solą. Na dużej patelni rozpuścićłyżkę masła, wylać masę, usmażyć omlet.
Rozmrożony szpinak przesmażyć na reszcie masła, dodać śmietanę, ser, odrobinę soli i pieprzu. Szpinakiem posmarować omlet, zwinąć go w rulon, pokroić na plastry o grubości 2-2,5 chm. Podawać z bagietką i sałatą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawy przepis!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    rzeczywiście pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !