Sposób przygotowania

Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Wstawić do lodówki, aby stężała. Pokroić w kostkę.

Żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki wrzątku. Dokładnie wymieszać i przestudzić. Śmietanę ubić na sztywno, dodać cukier puder, pokruszoną chałwę i żelatynę. Wymieszać.

Sos z batonów Mars: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/32846/sos-z-batonow-mars.html

W szklaneczkach układać warstwami: bita śmietanę, pokrojoną galaretkę, pokruszone zbożowe ciasteczka i sos z batonów Mars. schłodzić w lodówce. Smacznego:)

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    mniam mniam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    xdanonx

    Przepyszny deserek:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Fajny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    niebiański
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    pycha,az slinka cieknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !