Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka z koperkiema

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 50 gram
majonez 50 mililitrów
jajko ugotowane na twardo 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka z koperkiema

Jajka obrać ,ostrożnie przekroić na pół, Wyjąć żółtka. Koperek posiekać , dodac do żóltek i majonezu, zmiksoać . Masę przełożyć do szprycy, na miejscu żółtek uformować różyczki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gonia555 24.04.2011 12:17
super smakuje
ewa84 04.03.2011 17:36
Apetycznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak