Sposób przygotowania

Z mąki, masła, cukru, przechów i migdałów zgnieść elastyczne ciasto. Uformować z wałek, sklejać kółka, ułożyć na blasze wstawić do nagrzanego piekarnika (190 stopni), posmarowac kolorowym lukrem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    kocham obwarzanki
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    a rowniez :) musze spisac przepis i zrobic :)
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    no fajniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    na pewno pyszne :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    zapewne smaczne ale nie lubię lukru
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię obwarzanki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nawet nawet ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    postaram sie wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !