Sposób przygotowania

Sos chili wymieszać z przyprawą do żeberek, pieprzem, solą, Chili pieprzem Cayenne oraz olejem sezamowym.

Mięso oczyścić, umyć, osuszyć i pokroić w plastry. Zalać przygotowana wcześniej marynatą i odstawić na dwie godziny.

Mięso razem z marynatą przełożyć na patelnię. Podsmażyć. Na osobnej patelni zrumienić obrane i pokrojone w piórka cebule oraz obrane ze skóry i pokrojone w ćwiartki pomidory. Posypać sola i pieprzem Podlać delikatnie przegotowaną wodą, ułożyć na wierzchu plastry polędwicy i dusić pod przykryciem do miękkości. Smacznego:)

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pysznie wygląda!
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wygląda wspaniale! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    ojoj ale pysznosci!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    cudowne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !