Sposób przygotowania

Do miski wlewamy olej, dodajemy pozostałe składniki marynaty, wszystko dokładnie mieszamy. Dodajemy plastry karkówki, mieszamy żeby mięso było pokryte marynatą. Wstawiamy na kilka godzin lub na noc do lodówki, mięso przekładamy do naczynia żaroodpornego, przykrywamy. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy przez 50-60 minut w temperaturze 180 stopni.

Porada autora

czarnuszkę najlepiej zmielić w młynku.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    Ania321

    wygląda bardzo smacznie :)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    Lubię takie mięsko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    same pyszności do zjedzenia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !