Sposób przygotowania

Mąkę połączyć z tłuszczem i żółtkiem, dodać dól, zagnieść ciasto, schłodzić, rozwałkowac na grybość 0,5 cm. Foremką w kształcie choinki (bałwanka lub inną) wyciąć ciasteczka, posypać cukrem, ułożyć na natłuszczonej blasze, piec w temp. 200 stopni na złoto.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    i ja bym te ciasteczka powiesila na choinkę :D
  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    idealne na choineczke :) fajny szybki przepis :)
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    szkoda ze nie ma zdjecia
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł na święta :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a i na świeta i tak na teraz dla dzieciaczkow

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !