Sposób przygotowania

Drożdze wymieszać z łyżeczką cukru, letnim mlekiem i 2 łyżkami mąki, odstawić. Do wyrośniętego rozczynu dodać mąkę, jajka i roztopione masło, zagnieść ciasto. Uformować kulki, położyć na środku wisienkę. Piec na złot w temp. 170-180 stopni.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    pychota
  • 9
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super!!
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie wiśnie w ciastach ,ciastkach
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !