Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany pstrąg

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 1 sztuka
masło 1 łyżka
Koperek suszony Prymat 1/2 łyżeczki
Pieprz cytrynowy mielony Prymat 1/2 łyżeczki
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany pstrąg

Rybę umyć pod bieżącą wodą, osuszyć na ręczniku papierowym. Posypać koperkiem, przyprawami. Do środka włożyć łyżkę masła i przyprawy. Odstawić na pół godziny. Smażyć na patelni grillowej lub grillu tradycyjnym. Podawać na ciepło z warzywami i dodatkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cookingangelika 05.02.2017 14:34
uwielbiam ryby, a zwlaszcza z grila:)
AZgotuj 27.01.2017 11:52
kocham ryby, smacznie wygląda:)
Franciszek 27.01.2017 00:50
super obiad
edytazaw89@wp 26.01.2017 23:40
Wygląda pysznie
Łukasz15 26.01.2017 23:09
Pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak