Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fASOLKA NA OSTRO

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory bez skóry 0,5 kg
marchewka pokrojona w kostkę 4 sztuki
Pieprz biały mielony Prymat
sól
cebula biała 2 sztuki
olej
fasola biała z puszki 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: fASOLKA NA OSTRO

Marchewkę kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju z cebulą .Pomidory parzymy i obieramy ze skóry .Dodajemy do miękkiej marchewki i cebuli .Smażymy przez pewien czas.Dodajemy przecedzoną fasole .Doprawiamy do smaku pieprzem ,solą .Przed podaniem posypujemy natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

17.09.2013 14:31
autorka oczywiście nie zgłasza zdublowanych przepisów do usunięcia bo szkoda tracić tak ciężko uzbierane punkty
Grażyna13 06.07.2013 19:57
Smakowity przepis :)
ALAGOR 16.11.2012 19:50
this is to hot ...
caralajna 10.10.2012 15:57
jak pikantnie to lubię
Ewa111 07.03.2012 12:03
robię tylko bez marchewki,ulubiona potrawa mojego syna
Reda 03.02.2012 12:45
Super
Reda 03.02.2012 12:45
Super
barbara11561 19.07.2011 08:10
pyszna
Seba 01.05.2011 11:02
smaczna
ben-ka 15.11.2010 11:40
Oj dawno nie gotowałam fasoli,może dzisiaj namoczę......
Iwusia 13.09.2010 10:44
Pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak