Sposób przygotowania

Marchewkę kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju z cebulą .Pomidory parzymy i obieramy ze skóry .Dodajemy do miękkiej marchewki i cebuli .Smażymy przez pewien czas.Dodajemy przecedzoną fasole .Doprawiamy do smaku pieprzem ,solą .Przed podaniem posypujemy natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Oj dawno nie gotowałam fasoli,może dzisiaj namoczę......
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię tylko bez marchewki,ulubiona potrawa mojego syna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jak pikantnie to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    this is to hot ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity przepis :)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    autorka oczywiście nie zgłasza zdublowanych przepisów do usunięcia bo szkoda tracić tak ciężko uzbierane punkty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !