Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fASOLKA NA OSTRO

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory bez skóry 0,5 kg
marchewka pokrojona w kostkę 4 sztuki
Pieprz biały mielony Prymat
sól
cebula biała 2 sztuki
olej
fasola biała z puszki 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: fASOLKA NA OSTRO

Marchewkę kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju z cebulą .Pomidory parzymy i obieramy ze skóry .Dodajemy do miękkiej marchewki i cebuli .Smażymy przez pewien czas.Dodajemy przecedzoną fasole .Doprawiamy do smaku pieprzem ,solą .Przed podaniem posypujemy natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

17.09.2013 14:37
nie wierze że można we własnej księdze nie zauważyć zdublowanych wpisów
Wacław 26.07.2013 14:57
moje ulubione smaki !
romanrafal
romanrafal 24.01.2013 18:26
smaczna fasolka
Katarzyna59 16.05.2012 17:58
świetna
goofy9 14.05.2012 23:06
pyszności, u mnie często jest fasolka, choć z tą ostrością jest różnie
sara1 03.05.2012 11:19
szybko, łatwo i smacznie tak lubię
ben-ka 30.05.2011 10:07
trzeba zrobić:)
SmacznaPyza 15.01.2011 10:10
szybkie danko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak