Sposób przygotowania

Surowy boczek oprószyć solą i pieprzem( może być świeżo mielony).Wymieszać ze sobą oliwę, roztarty czosnek, rozmaryn, majeranek, tymianek i oregano. Plastry boczku zanurzyć w marynacie i odstawić na 2- 3 godziny do lodówki. Boczek grillować przez 10- 15 minut z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Już czuję ten zapach :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    zapach i smak pierwsza klasa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    smaczny polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super jedzenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !