Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYBA W KECHUPIE

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

morszczuk 1,2 kg
ogórki konserwowe 1 słoik
papryka 1 słoik
cebula 4 szt
jajko 1 szt
przyprawa uniwersalna Kucharek 1 łyż
woda 1 szkl
olej 1 szkl
sól 1 łyż
koncentrat pomidorowy 1 mały
kechup 4 łyz
Panierka: 1 szkl
mąka 1 szkl
sos 2 szkl
woda 2 szkl
ocet 4 łyż
cukier 4 łyż

Przepis i sposób przygotowania na: RYBA W KECHUPIE

oczyszczoną rybę pokroić na kawałki i obtaczać w panierce- usmażyć. Rybę przełożyć pokrojonymi w kostkę warzywami. Składniki sosu zagotować. Rybę polewac gorącym sosem i podawac z ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak