Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Midowo- bananowy budyń jaglany

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jaglana 50 g
mleko 3 łyżki
banan 1
ser ricotta 2 łyżki
orzechy nerkowca 1 garść
miód 1 łyżka

Porada

Po więcej przepisów zapraszam na http://gawronwrosole.blogspot.com

Przepis i sposób przygotowania na: Midowo- bananowy budyń jaglany

Kaszę jaglaną ugotować według przepisu na opakowaniu. Gdy wchłonie całą wodę dodać mleko, ricottę i banana. Wszystko zmiksować, niekoniecznie dokładnie. Zdjąć z ognia, dodać pokruszone nerkowce i łyżkę miodu, opcjonalnie posypać cynamonem. Przełożyć do miseczki i wcinać :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata92 23.01.2017 11:41
Pomysłowo :)
Mniam 23.01.2017 10:53
Pyszny i zdrowy budyń.
Madzai 23.01.2017 10:24
Super smaczny :)
agaK. 23.01.2017 10:22
Wygląda mega apetycznie i słodko:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak