Sposób przygotowania

W garnku rozpuścić masło. Dodać połamaną na tafelki czekoladę, pokrojony baton Mars, kajmak i pokruszone herbatniki. Zagotować i dodać ryż preparowany. Gotować około 6 minut, cały czas mieszając. Lekko przestudzić i formować kulki. Schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    zrobię sobie takie mniam....
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pycha, kiedyś na technice w szkole robiliśmy takie kulki. To taki smak dzieciństwa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !