Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek topiony śmietankowy duży 1-2 sztuka
szynka 2 plasterek
ser żółty 12 plasterek
tymianek 1 (posiekany)
koperek 1 (posiekany)
natka pietruszki 1 (posiekana)
papryka czerwona 3 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z serem

Paprykę upiec w piekarniku, oczyścić z pestek, obrać ze skórki, pociąć na 4 częsci każdą. Serek topiony wymieszać z posiekanymi ziołami i pokrojoną w drobną kosteczkę szynką (może zrobić też wersję bez szynki!) Na każdym kawałku papryki ułożyć złożony na pół plasterek sera, posmarować masą serową, zwinąć, spiąć wykałaczką. Podawać na sałacie z ciemnym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 19.11.2011 19:58
super
izoldaaa6 09.09.2010 11:16
musi być przepyszne :0
Monika193
Monika193 30.08.2010 21:26
o mniam
RenataZ-et 30.08.2010 15:25
ojjj tak pyszne
marzencia2007 30.08.2010 13:03
zjadło by sie ze smakiem :)
kamilaj 29.08.2010 19:45
pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak