Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane papryki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 sztuki
ryż 1/2 woreczka
pierś z kurczaka 1 sztuka
szczypiorek 2 łyżki
koperek 2 łyżki
cebula 1 sztuka
papryczka chili 1 sztuka
Kmin rzymski mielony Prymat 2 szczypty
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane papryki

Wierzch papryk należy skroić, następnie wyjąć nasiona, smarujemy olejem. Mięso mielimy, dodajemy ryż, zioła, kmin, posiekaną cebulę i papryczkę chili. Solimy, pieprzymy, nakładamy farsz do papryk. Grillujemy papryki przez 20 minut na średnim ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 18.01.2017 23:24
Często robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak