Sposób przygotowania

Oba mięsa należy zemleć, wymieszać z cząbrem, posiekanym czosnkiem, oregano, papryką, pieprzem i solą. Dolać bulion i wyrabiać aby masa była dość ścisła. Masę wstawić do lodówki na kilka godzin. Z masy formować niewielkie kotleciki i grillować je( na ruszcie bądź folii aluminiowej) z obu stron.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    baranów dookoła pod dostatkiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o jej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    koniecznie muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajne na grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !