Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ruloniki z szynki z majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka (najlepiej gotowana) 4 plaster
rzodkiewka 2 sztuka
sól
pieprz
majonez 2 łyżka
jajko ugotowane na twardo 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Ruloniki z szynki z majonezem

Jajko i rzodkiewki drobno posiekać, wymieszać z majonezem, przprawić. Farsz rozsmarować na plastrach szynki, zwinąć. Podawać z przyrumienioną w piekarniku bagietką i masełkiem czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 12.11.2010 08:02
fajne, proste a ciekawe
izoldaaa6 09.09.2010 11:34
uwielbiam ale ja jeszcze dodaj szparaga do tego
pauluna
pauluna 01.09.2010 13:24
swietne
plocia 29.08.2010 20:36
w sam raz na imprezkę domową
kamilaj 29.08.2010 19:05
doskonale jako przekaska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak