Sposób przygotowania

Pomarańcze dokładnie wyszorować, obrać i usunąć z nich dokładnie białą warstwę, która znajduje się tuż pod skórką. Pokroić na plasterki, najlepiej cienkie. Pousuwać pestki. Posypać świeżo zmielonym pieprzem. Aby sałatka była gotowa do podania musi odstać ok. 30 minut.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    pomarańcze posypać pieprze? zgroza!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie lepiej zjeść je w postaci naturalnej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    samo zdrowie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobra bo prosta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !