Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w mleko. Obraną cebulę, ostrą, marynowaną papryczkę grubo siekamy, dodajemy do mięsa. Jajko i odciśniętą bułkę wraz z solą i pieprzem wyrabiamy z masą mięsną. Ser żółty krimy w grybą kostkę, każdą oblepiamy mięsem, formujemy kulki. Samażymy na rozgrzanym oleju na złoto (ok. 10 minut). Podawać z sosem tzatziki.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    takie danie najlepiej smakuje jak jest gorące :)
  • 15
    original
    Opublikowano

    plocia

    bardzo smaczny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !