Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapieczony chlebek z boczkiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb czerstwy 1 bochenek
boczek wędzony 250 g
ser żółty 150 g
natka pietruszki do posypania
woda do skropienia

Przepis i sposób przygotowania na: Zapieczony chlebek z boczkiem

Chleb ponacinać w odległości co 1cm na połowę głębokości chlebka. W szczeliny powkładać pokrojone w cieniutkie plasterki boczek i zółty ser. Chleb skropić wodą, żeby nie wyschnął w piekarniku. Piec w 220 stopniach C przez około 20 minut. Posypać poszatkowana natką pietruszki lub szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kloruś 11.01.2017 21:36
dziękuję za miłe słowa :)
VioletoweKucharzenie 10.01.2017 16:50
wygląda apetycznie :-)
Janina 10.01.2017 16:31
Musi być pyszny;))
Aleksandra/Olcia 10.01.2017 16:01
fantastyczny pomysł
ania2610 10.01.2017 12:25
fajny pomysł, super wygląda :)
Ola1984 10.01.2017 11:07
Idealna przekąska na imprezę :)
Mniam 10.01.2017 10:59
Bardzo smaczny pomysł :)
Malinka 10.01.2017 10:31
Super smaczny pomysł!
jan_mag 10.01.2017 10:27
apetyczne danie
anka1988 10.01.2017 09:12
wygląda super!
mirosława4 10.01.2017 08:39
apetyczny !
Babeczka35 10.01.2017 06:55
Smaczny przepis.
Iwusia 09.01.2017 23:01
wspaniale wygląda i pewno bosko smakuje
Renataj 09.01.2017 22:56
Apetyczny chlebek:)
RenataZ-et 09.01.2017 22:00
wygląda super!
Stenka 09.01.2017 20:57
ciekawa propozycja
Barbara13 09.01.2017 20:26
lubię taki chlebek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak