Sposób przygotowania

W paski łososia zawijać kawałki sera camembert lub z pleśnią zieloną, spinać wykałaczkami i skrapiać cytryną.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Za tym akurat nie przepadam
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    To przepis dla amatorow rybek ;)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Uwielbiam łososia, także ten przepis jest w sam raz dl mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ładne,alenie jadam lososia
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ładne,alenie jadam lososia
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    przepis wprost dla taty smakosza ryb
  • 7
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    musza byc smaczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię łososia
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    idealne na imprezkę
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    smaczna imprezka się szykuje
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 5
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    super,
  • 0
    original
    Opublikowano

    aniolek2

    mniam....tylko,że ja nienawidzę sera pleśniowego...ble...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Wspaniałe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !