Sposób przygotowania

Grzyby myjemy, kroimy na mniejsze kawałki, smażymy na maśle (lub smalcu), przyprawiamy solą , pieprzem, zalewamy wodą (0,5 szklanki).
Smietankę mieszamy z mąką dodajemy 1 łyżkę gorącego sosu, zalewamy całość energicznie mieszając, gotujemy na małym ogniu aż sos zgęstnieje.

Komentarze

  • 4
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Mniam!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ja nawet nie dolewam wody bo lubię bardzo gęsty! pyszny sosik!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Uwielbiam grzyby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    z takich lesnych grzybków najsmaczniejszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !