Przepis i sposób przygotowania na: karkówka z grilla
Każdy plaster natrzyj mieszanką przypraw.
Włóż do miski i dodaj olej. Wymieszaj dokładnie. Wstaw do lodówki na 2 godziny. Grilluj z obu stron pilnując, aby mięso się nie spaliło.
karkówka | 1 kg |
olej | 200 ml |
sól | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
nasiona gorczycy Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
cukier trzcinowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: