Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć, obrać ze skóry, usunąć ości. Tartą bułkę wymieszać z mąką. Jajo roztrzepać ze śmietanką. Śledzie obtoczyć w bułce z mąką, zanurzyć w jajku ze śmietaną, ponownie obtoczyć w bułce z mąką. Smażyć na rozgrzanym maśle na ciemnozłoty kolor.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba nie lubię takich rzeczy
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    hmmm, jestem bardzo ciekawa jak smakuje ta potrawa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !