Sposób przygotowania

Pomarańcze umyć i polać wrzątkiem, przekrajać na połówki, z pomarańczy wycisnąć sok. Będą nam potrzebne skórki pomarańczowe. Wydrążyć miąższ który został w środku, rozpuścić galaretkę i wlewać do połówek pomarańczy, nim stężeją najlepiej ustawić na formie do mufinek (mój patent), nie będą się przewracały, podawać można z bitą śmietaną, ciekawie wyglądają.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetny przepis !!!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajnie wygląda
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis . Dzięki!
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wiśnie i pomarańcza.... Coś pysznego:)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    miód malina... czyli pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    ciekawy sposób podania:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Robię takie od dawna na imprezy, ale z różnymi galaretkami. Kroję je potem w cząstki, galaretka fajnie przechodzi smakiem pomarańczowej skórki. Wypróbuję patent z mufinkową blaszką :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    blaszka ulatwia nieprzewracanie sie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    hmmmmm ciekawe bardzo ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Gratuluję pomysłowości :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    fantastyczne
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetny pomysł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !