Sposób przygotowania

Filety opłukać, osuszyć, oprószyć solą i pieprzem. Przełożyć do rondelka, podlać winem i gotować na małym ogniu 10-15 minut. W tym czasie listki bazylii posiekać i utrzeć z masłem. Pod koniec duszenia rybę skropić sokiem z limonki, natomiast sos doprawić solą i pieprzem. Rybę podawać polaną sosem, na każdym kawałku położyć łyżkę ziołowego masła.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robione jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Też jeszcze nie jadłam takiej wersji, na pewno jest bardzo smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !