Sposób przygotowania

Ser pleśniowy pokruszyć i wymieszać z zieleniną i majonezem. Mięso połączyć z jajkiem, bułką tartą i doprawić przyprawami i pieprzem. Masę podzielić na 6 porcji. Każdą porcję nadziać pastą serowo-ziołową i uformować owalne kotlety. Ułożyć na rozgrzanym ruszcie i piec ok.5 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczne i delikatne danie, polecam gorąco
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    jedyne w swoim rodzaju
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    szybki i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !