Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica na wędzonce

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 3 sztuki
szczypiorek posiekany 1/2 pęczka
boczek wędzony 3 plastry
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica na wędzonce

Jajka wbić do miseczki. Szczypiorek posiekać. Wędzonkę pokroić w paski. Wędlinę podsmażyć na złoty kolor. Dodać jajka i szczypior. Sól i pieprz do smaku. Smażyć mieszając do ścięcia jajek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 28.09.2013 00:03
smaczne takie śniadanie
Angelika10 26.12.2012 01:49
pyszna
RenataZ-et 14.07.2012 21:04
najlepsza!
Barbara55 29.12.2011 16:08
smaczna polecam
Goya 01.12.2011 09:59
mniam
kielcok1 18.11.2011 16:12
lubię jajecznicę
rakow2
rakow2 15.04.2011 18:58
jajecznica to moje ulubione śniadanie
madagaskar 08.11.2010 19:14
Pycha
marta639 17.09.2010 18:28
Pyszna.
IlonaAlbertos 10.09.2010 00:26
Też czasami takie robię :) Smakują super.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak