Sposób przygotowania

Jajka wbić do miseczki. Szczypiorek posiekać. Wędzonkę pokroić w paski. Wędlinę podsmażyć na złoty kolor. Dodać jajka i szczypior. Sól i pieprz do smaku. Smażyć mieszając do ścięcia jajek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Też czasami takie robię :) Smakują super.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    Pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    jajecznica to moje ulubione śniadanie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię jajecznicę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    smaczna polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsza!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne takie śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !